Deputatul PMP BN, Ionuț Simionca, și arătat solidaritatea față de protestul pentru autostrăzi printr-o inițiativă legislativă:

“EU, cetățeanul Ionuț Simionca, puteam să îmi arăt sprijinul pentru protestul din 15 martie, la ora 15, ca orice alt cetățean: trăgeam mașina pe dreapta și puneam avariile timp de 15 minute.

În schimb, pentru că EU, cetățeanul Ionuț Simionca, sunt și deputat, am hotărât să mă alătur protestului într-un alt fel: să depun la Parlament un proiect legislativ care va permite tuturor cetățenilor și tuturor companiilor să finanțeze, sa pună umărul  la construcția de autostrăzi în România. 

Este vorba de un proiect care să permită firmelor și cetățenilor să redirecționeze o parte din impozitele pe care le plătesc statului către autostrada pe care o doresc. Să vă dau un exemplu: dacă oamenii care se află pe traseul Autostrăzii Nordului, cum ar fi bistrițenii,  își doresc construirea acesteia, pot redirecționa 2,5-3% din impozitele plătite către un fond special creat pentru construirea Autostrăzii Nordului!

Adoptă o autostradă și hai să ne construim singuri o țară ca afară!

Doamne-ajută!”, a transmis Ionuț Simionca.

SPUNE-TI PAREREA