CS Gloria Bistrița-Năsăud joacă sâmbătă cu Rapid București, în Cupa României. Antrenorul Horațiu Pașca are probleme de lot, mai multe jucătoare fiind accidentate.

”Și așa nu stăteam grozav la capitolul sănătate, după meciul extrem de dur din etapa trecută de la Buzău, săptămâna aceasta nu le-am avut la antrenament pe Laura Pristăvița și Nicoleta Dinca. Andreea Tetean are o problema la cot, dar se antrenează alături de celelalte jucătoare. Acestea accidentări se alătură problemelor medicale ale Valentinei Ardean Elisei și Paulei García Ávila, care necesită mai mult timp pentru recuperare.
Sper ca până la meciul cu Rapid București să fie recuperate, deși șansele sunt destul de mici”, a anunțat Horațiu Pașca.


“Jucăm sâmbătă în Cupa României, o competiție dragă nouă, în care am obținut cea mai mare performanță din istoria acestui club – medalia de bronz în #FinalFour-ul de la Ploiești.
Întâlnim cel mai greu adversar posibil care vine din Divizia A, Rapid București. Vom juca în compania unei echipe care este obișnuită cu ritmul din Liga Florilor, care nu s-a schimbat foarte mult față de cea care a retrogradat în sezonul trecut. Meciul se va disputa într-o sala incendiară, în care suporterii fac o atmosfera incredibilă, lucru care poate să dea aripi gazdelor”, a spus Pașca.

SPUNE-TI PAREREA