Bistrițenii care iubesc muzica și obișnuiesc să cânte și-au creat o comunitate în jurul serilor de karaoke susținute de trupa The Boulevard la Pub Corso Cafe. Unii studiază muzica sau cântă la evenimente, alții au alte profesii, dar a cânta este o pasiune pentru ei. Serile de karaoke, desfășurate de câțiva ani la Pub Corso Cafe din Piața Mică, sunt pline de entuziasm, aplauze și veselie. Oamenii găsesc în muzică un mod de a se destinde vineri seara, atât ca artiști, cât și în postura de ascultători sau susținători.

Luni seara, bistrițenii au făcut față unei provocări deosebite, intrând în competiție pentru preselecția la Vocea României. 17 bistrițeni și-au demonstrat calitățile vocale în fața unui juriu format dintr-o echipă a televiziunii PRO TV. După interpretarea melodiei, bistrițenii care s-au înscris la această preselecție pentru sezonul 9 al concursului au trecut și printr-o probă de interviu.

Melodia preferată, interpretată de mai multe ori pe parcursul serii a fost faimoasa piesă Shallow, cu care Lady Gaga a câștigat Oscarul.

Majoritatea celor care au cântat aseară urmează să cânte într-o altă etapă a preselecției, la Cluj-Napoca, în data de 31 martie.

SPUNE-TI PAREREA