Iaran se pare că a luat din nou autoritățile prin surprindere. Zăpada căzută în ultimele ore s-a așternut pe carosabil și le creează probleme șoferilor.

Mai mulți participanți la trafic ne-au semnalat că se circulă foate greu în zona Prundu Bârgăului și în localitățile învecinate, pe DN 17.

Imaginile au fost filmate în această dimineață, în jurul orei 7.30, pe Valea Bârgăului.

UPDATE: Lapoviță și ninsoare, în județ, se circulă în condiții de iarnă, dar se intervine cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant, pentru a curăța carosabilul.
Intervenţiile au început încă de azi-noapte, pe toate tronsoanele de drum pe care a fost nevoie, cu 22 de autoutilaje și ~200 tone de material antiderapant.

“Puncte de intervenție unde se acționează intensiv, datorită dificultății traseului: DN 17C Bistrița-Dealul Ștefăniței , DN 17 Bistrița – Piața Fântânele și DN 17 D Sîngeorz-Băi – Valea Mare.

Poliția Rutieră monitorizează traficul și vă recomandă să adaptați viteza la condițiile de drum! Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență starea drumurilor”, a transmis Instituția Prefectului.

SPUNE-TI PAREREA