Directorul medical, dr. Gabriela Deak, a vorbit, la prezentarea raportului Spitalului Județean Bsitrița, despre îmbunătățirile care s-au făcut în ultima perioadă în spital.

“Apreciez mult activitatea echipei de management, a echipei medicale, a tuturor colegilor, care au depus eforturi pentru a obține aceste rezultate. În urma acestor eforturi, s-a ajuns la o îmbunătățire a serviciilor medicale și a indicatorilor de performanță specifici. Acesta este, de fapt, obiectivul nostru principal: oferirea unor servicii medicale de calitate pacienților noștri și utilizarea judicioasă a fondurilor. Toate aceste performanțe sunt posibile prin calitatea umană și pregătirea profesională a personalului implicat în activitatea Spitalului Județean de Urgență Bistrița, fiind dublate de o dotare tehnică corespunzătoare și avansată”, a declarat Gabriela Deak.

“Spitalul nostru are ca scop furnizarea celor mai bune servicii medicale. Lucrăm împreună pentru a dezvolta și îmbunătăți permanent îngrijirea medicală și mediul de lucru al personalului medical. Presiunea externă, dar și cea internă, obligă spitalul la schimbări structurale de eficiență, schimbări în volumul serviciilor și calitatea acestora, în siguranța pacienților, în tehnologia folosită și în gradul de satisfacere a așteptărilor consumatorilor de servicii. Pe lângă toate acestea, nu în ultimul rând, am dori să lucrăm în sensul schimbării mentalității personalului, să umanizăm spitalul, să fim mai aproape de pacienți, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere uman”, a spus dr. Gabriela Deak.

 

SPUNE-TI PAREREA