Un bistrițean de 22 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de droguri și deținere de droguri de mare risc. În urma unor percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit peste 4 kilograme de cannabis, compprimate de MDMA și alte substanțe psihoactice, precum și plciulețe autosigilante, cântare electronice și instrumente de consum.

La data de 01. 03. 2019 Procurorii D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului M.S., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept.

În fapt s-a reţinut faptul că, în cursul lunii februarie 2019, inculpatul M.S. a procurat, a cumpărat și deținut în vederea comercializării droguri de risc, respectiv cantitatea de peste 4 kilograme de cannabis care a fost identificată cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului.

De asemenea, cu ocazia percheziţiei domiciliare au fost identificate şi ridicate comprimate MDMA, circa 10 grame de substanțe psihoactive, 4 cântare electronice de mare precizie, 2 cartușe, 857 de pliculețe autosigilante, destinate porționării drogurilor și instrumente de consum.

La data de 02.03.2019, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului M. S. pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, a Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

SPUNE-TI PAREREA