Sursa foto: bistriteanul.ro

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a devenit ținta ironiilor a criticilor, după un gest pe care l-a făcut la Bistrița, în timpul unei defilări militare. Ministrul apărării a fost prezent la ceremonia militară organizată cu prilejul ceremonia militară de repatriere din Teatrul de Operaţii din Afganistan a militarilor Batalionului 812 Infanterie Protecţia Forţei „Şoimii Carpaţilor”, eveniment ce a avut loc loc la sediul unității, în data de 1 martie. Gabriel Leș a fost surprins butonând telefonul , într-un moment în care militarii prezentau onorul, în timpu unei defilări.

Deputatul PMP, Ionuț Simionca, a cerut demisia ministrului, într-un discurs în plenul Parlamentului.

„Domnule ministru Leș, respectul se câștigă, nu se cuvine! I-am solicitat astăzi, în Parlament, ministrului Apărării Naționale să își ceară scuze față de militarii bistrițeni. Consider că Gabriel Leș a dat dovadă de lipsă de respect față de angajații MApN din Bistrița atunci când, în timpul defilării militarilor, în loc să țină mâna la piept, în dreptul inimii, a preferat să se uite la telefonul mobil”, a scris Ionuț Simionca pe pagina sa oficială de facebook.

 

3 COMENTARII

  1. Pe vremuri ARMATA suplinea cu succes lipsa celor 7 ani de acasa a unor tineri militari. Astfel in maxim 3 luni erai facut OM. Acest unflat de politruc numit politic la carma ostirii nu are cum sa primeasca onorul subalternilor ca nu l=o invatat masa si tata-su. El se gandeste doar la sambria grasa din propriul buzunar. Asa ca bai politruc; Pe loc repaus !….salt inainte ! afaraa…fuga mars !….din ARMATA . DEMISIA ! ….nenorocit neinstruit !

SPUNE-TI PAREREA