Peste 100000 de turiști s-au cazat în hoteluri, moteluri, vile turistice, cabane și pensiuni din Bistrița-Năsăud pe parcursul anului 2018. Cei mai mulți turiști s-au înregistrat în luna august (17637), iar cel mai puțini în februarie 2018 (5123).

Datele sunt furnizate de către Direcția Regională de Statistică Bistrița-Năsăud și se referă la persoanele înscrise în registrul unei unități de cazare, pentru a fi găzduită una sau mai multe nopți. În fiecare structură de primire turistică cu funcțiuni de cazare turistică se consideră o singură sosire pe turist, indiferent de numărul de înnoptări rezultate din șederea sa neîntreruptă.

1 COMENTARIU

  1. “Turisti “… (?) … aici la noi (?) … ce sa vada (?) … Mereti ma ca toti cei care s-au perindat pe aici, au fost in interes de serviciu doar, sau au iesit la iarba verde … La noi nu sunt statiuni de odihna ori de tratament balnear, nici lucrari de arta de interes turistic … Ce sa vada aici la noi ? Voi ii numiti “turisti “pe toti care trec cu masina dinspre Suceava pe la noi in drum spre “Hevuropa ” … ???

SPUNE-TI PAREREA