Industria videochatului a fost special creata pentru acele tinere care arata bine, au o minte deschisa, dar din cauza societatii in care traim nu-si gasesc un loc de munca platit la adevarata lor valoare. De asemenea, multe dintre aceste tinere provin din familii cu resurse financiare scazute, astfel incat un salariu mediu nu este suficient pentru ele ca sa-si depaseasca conditia. Spre exemplu, exista fete ale caror familii nu-si permit nici macar sa le achite taxa de facultate sau sa le ajute cu plata unei chirii in Bucuresti pentru a-si continua studiile superioare. Pentru toate aceste tinere, videochatul legal este de cele mai multe ori solutia salvatoare!

Devenind modele de videochat legal, ele reusesc sa castige si venituri de pana la 10.000 de dolari pe luna. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, in primul rand, tinerele in cauza devin astfel femei independente care se pot intretine singure si, mai mult decat atat, isi sprijina financiar inclusiv familia. Cele mai ambitioase dintre ele, insa, cunosc culmile succesului si-si depasesc cu adevarat conditia, facand o reala cariera in acest domeniu. Cu alte cuvinte, devin modele de top recunoscute la nivel international si traiesc o viata ca-n filme. Haine de firma, produse cosmetice profesionale, operatii estetice, vacante exotice, o casa de lux sau o masina de fite – toate aceste visuri pot deveni realitate pentru cele mai ambitioase fete care se angajeaza la un studio de videochat legal, precum Studio-20.

Atentie, insa! Speculand interesul tot mai raspandit pentru aceasta industrie, multe studiouri ilegale lanseaza pe piata oferte false, promitand conditii de lucru extraordinare si venituri fabuloase! Pentru a te feri de astfel de angajatori si a nu te simti exploatata, iata cum sa recunosti un studio de videochat legal: 

  1. Contract ferm de artist-interpret

In primul rand, trebuie sa stii ca videochatul este reglementat legislativ la noi in tara inca din anii 2000. Drept urmare, activitatea de videochat legal trebuie sa se desfasoare obligatoriu in baza unui contract semnat de ambele parti. In caz contrar, evita colaborarea cu respectivul studio, intrucat mai mult ca sigur vei avea surprize neplacute mai tarziu!

  1. Act aditional pentru venituri sigure si impozitate

Spre exemplu, Studio-20 efectueaza plata incasarilor o data la doua saptamani. Cu aceasta ocazie, modelele semneaza de fiecare data un act aditional pentru impozitarea castigurilor conform legislatiei in vigoare. In consecinta, modelele de videochat legal vor avea drept la pensie si vor beneficia de asigurare de sanatate – ca la orice alt job normal. In plus, in felul acesta este evitata spalarea de bani specifica studiourilor ilegale. In mod obisnut, modelele sunt remunerate intr-un cont bancar pe care ele il pun la dispozitia angajatorului.

  1. Criteriu de angajare: minimum 18 ani

Nu te lasa ademenita de studiourile care angajeaza persoane minore, cu acte false, oricat de mare ar fi nevoia ta de bani! Videochatul este o activitate de divertisment virtual dedicat exclusiv persoanelor majore, prin urmare trebuie sa ai minimum 18 ani pentru a face videochat legal. 

  1. Comision standard de minim 50%

Nu te lasa pacalita! De obicei, studiourile ilegale isi exploateaza angajatele oferindu-le venituri care nu sunt pe masura implicarii lor. Videochatul legal ar trebui sa fie bazat pe principiul win-win, astfel incat modelele care presteaza in fata camerei video sa primeasca cel putin jumatate din totalul incasarilor lor intr-o luna de lucru.

  1. Videochatul glamour

Activitatea glamour, care nu implica nuditate, ci doar conversatii virtuale cu membrii online de pe site-urile de specialitate, este in prezent cea mai sigura forma de videochat, fara a exista riscul sa fie confundata cu pornografia si sanctionata ca atare. Prin urmare, un studio 100% legal pune accentul pe videochatul glamour (non-adult)!

 

 

1 COMENTARIU

  1. Este foarte important sa colaborati cu un studio de videochat profeisonal, unde totul sa fie pe bune, legal! Aveti nevoie de contract, de o asigurare ca va veti primi banii si de o echipa de specialisti alaturi de voi pentru a putea face performante de invidiat.

SPUNE-TI PAREREA