Germanii de la Kaufland urcă la 3.300 de lei salariile brute ale angajaților din România și le dau 1.000 de lei în plus dacă recomandă pe cineva care va fi recrutat.

Kaufland România, unul dintre cei mai mari angajatori privați de pe piața românească, a anunțat majorarea venitului minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la 3.300 lei brut și a actualizat pachetul de beneficii pentru angajați.

Noul venit minim pornește de la 3.300 de lei brut, incluzând tichetele de masă și sporurile salariale, și va intra în vigoare din martie. Salariul unui lucrător comercial va ajunge la aproape 2.000 de lei net, fiind mărit cu 18%, respectiv cu 54% peste salariul minim la ni­vel naţio­nal. Tot atunci va fi activat noul contract colectiv de muncă.

Acesta prevede o creștere de până la 20% la ajutoarele în bani acordate angajaților pentru evenimente din viața personală. Pentru copiii nou-născuți ai angajaților, compania va oferi pachete cu produse de igienă marca proprie. Din primăvară vor fi recompensați cu 1.000 lei brut angajații care recomandă candidați potriviți pentru posturile disponibile.

SPUNE-TI PAREREA