Preșdintele organizației municipaler PNL, Sorin Hangan, a organziat astăzi o conferință de presă în care a felicitat victoria lideurlui PNL BN, Robert Sighiartău, care a reușit să impună majorararea alocației pentru copii de la 1 martie 2019.
În altă oridne de idei, Sorin Hangan a vorbit despre necesitatea schimbării administrației bistrițene, care stagnează de ani de zile, atât în ceea ce privește investițiile și modernizare, cât și în ceea ce privește legătura sufletească dintre cetățeni și edilul lor, vizibilă în cazul altor orașe din România.

„Am văzut în ultimele zile, pe scena politică, spectacolul legat de legea bugetului. L-am văzut și pe Ovidiu Crețu, în urmă cu ceva timp, că a făcut grevă la Guvern și am zis că nimeni nu mai înțelege nimic. Adică primarul PSD care rămâne anual cu o grămadă de milioane de euro în cont, merge la guvernul PSD-ist să îi dea bani. Abia după doi ani, dânsul și administrația PSD-ALDE au realizat că pierd anual aproximativ trei milioane de euro.

Cred că primal Crețu ar trebui să ne lase. Sigur, nu o să aibă onoarea să își dea demisia, dar sperăm că măcar anul viitor o să ne lase să continuăm fără dânsul. Ar fi un gest de onoare pentru aceste eșecuri pe care le-a avut în adminsitrația domeniei sale. Nu poți conduce o comunitate de care te-ai despărțit. Astăzi eu cred că dândul nu mai are susținere. Până acum l-au votat PSD-ul și oamenii care nu erau interesați de viitor. Din totalul alegătorilor este cât se poate de clar că are sub 5%. Nici PSD-ul nu îl mai vrea cu adevărat. Este omul care nu mai are susținerea nimănui în mod natural. Dacă ne uităm la Cluj, se simte o energie între clujeni și primarul lor. Asta mi-aș dori și la noi.

NU reușim să reparăm o stradă într-un an. De 10 ani avem mai mulți bani decât am consumat, deci nu putem invoca lșipsa banilor pentru că nu am fost în stare să relizăm câteva proiecte. Nu avem o piață normală, nu avem amenajate malurile râului despre care vorbim de mai mult de zece ani, cablurile atârnă prin tot orașul, parcul industrail este gol, bulevardele Decebal, Andrei Mureșanu, Năsăudlui, General Grigore Bălan au rămas nemodernizate. Nu am construit o biblitoecă, nici măcar o grădiniță. Aceste proiecte mi-aș dori să le aprobăm luna viitoare când se va aproba bugetul Bistriței și să lăsăm deoparte festivalurile populare și pârtia și să facem ce trebuie pentru oraș.

sunt convins că o alianță formată din Partidul Național Liberal și celelelate partide de centru dreapta va cîștiga alegerile, cu mien candidat sau cu altcineva, important este să fim uniți“, a declarat Sorin Hangan.

1 COMENTARIU

  1. Primarul nost mancal-ar penzia pe noi estia care venim cu propuneri ne face DILETANTI. Ceea ce va doriti domnule consilier se poate intampla numai dupa douazeci-douazeci(vorbaPAVIANULUI de la guvern)

SPUNE-TI PAREREA