Un eveniment organizat sub egida WTF – Way Too Far Rock Festival, va avea loc astăzi, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Bistrița.

Vor urca pe scenă trupa Altar, bistrițenii de la 7 Pași, Frații Jdieri, o tânără trupă din Oradea. În deschidere vor cânta ex-animus iar invitați speciali sunt trupa JAM și Punkarta, toți din Bistrița.

ALTAR este promotoare a muzicii de atitudine, scriind un important capitol din istoria muzicii rock romanesti Dupa 28 de ani de prezenta in prima linie a rock-ului romanesc, ALTAR ramane una dintre cele mai apreciate, populare si spectaculoase trupe live din tara, fiecare concert al formatiei fiind o experienta unica pentru orice public.

Fratii Jdieri sunt un rock band energic și ritmat.Membrii trupei se inspiră din stiluri muzicale diferite (Grunge, Hard Rock, Pop Rock, Garage Punk, Blues, chiar și muzică populară și lăutărească) fiind influențați de trupe ca Pearl Jam, QOTSA, Kings of Leon, Nirvana, Extremoduro, Heroes del Silencio, Maria Tănase.Adoptând motto-ul “Decît să cânt, mai bine JDiER!”, Frații JDiERI promovează naturalețea, simplitatea și răzvrătirea muzicii rock.

Accesul se face pe bază de bilet.
– 15 lei pentru biletele cumpărate în avans de la Pub Corso Cafe, Bistrița, Piața Mică
– 20 de lei pentru biletele cumpărate de la intrare in ziua concertului

SPUNE-TI PAREREA