Un proaspăt absolvent al școlii de pompieri a ajuns să profeze meseria pe care și-a ales-o, cea de salvator. Dar misiunile lui sunt mai ușoare pentru că are alături un om pe care se poate baza mai mult decât pe oricine: tată său.

„Stâlpul familiei este adevăratul model de urmat pentru cei mici, iar când tatăl tău salvează vieți, alegerile sunt ușor de făcut!

Codrin crește, devine bărbat în adevăratul sens al cuvântului și, după ce parcurge pregătirea la Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila Pavel Zăgănescu Boldești, ajunge în aceeași tură de serviciu cu tatăl său, Nucu.

Oare ce sentimente îi încearcă pe cei doi când pleacă împreună la intervenții? Știm sigur că ei sunt foarte mândri unul de altul, au toate motivele din lume, iar noi, la rândul nostru, suntem bucuroși că îi avem împreună în familia #salvatorilor bistrițeni!“, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

2 COMENTARII

  1. Tocmai ati scris un articol care arata ,, romanismul “ ! Probabil daca era vorba despre o meserie la privat , intelegeam ! Insa este vorba de ,, luna trece , banul vine , pensie mai repede ca muritorii de rand , adica fraierii care platesc salarile lor !

    PS. Nu mai stergeti comentarile !

  2. Chiar bați câmpii. Să fii pompier, să stingi incendii sau să participi la acțiuni de descarcerare ale oamenilor care se zbat între viață și moarte e cu siguranță mai greu decât o meserie normală la privat.

SPUNE-TI PAREREA