“Președintele care nu știe decât să blocheze! Interesele românilor nu există pentru domnia sa. Și-a propus cu orice preț să împiedice PSD să realizeze programul de guvernare, ținta principală fiind ca PSD să nu facă investițiile la nivel local, prin Ministerul Dezvoltării. Ce dacă românii vor asfalt, apă, canalizare, școli și grădinițe? Să-și pună pofta-n cui, pe domnia sa îl încurcă în obținerea unui nou mandat”, a comentat Doina Pană, deputat PSD de Bistrița-Năsăud, pe Facebook, după ce președintele Klaus Iohannis nu a refuzat numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Dezvoltării.

“Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătățească viața românilor. Este mânat de frustrări personale și nu știe decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Președintele Bețe-n-Roate”. Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni. Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguța Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată președintele României și nici nu ar fi putut ocupa o funcție de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării și Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele „Bețe-n-Roate” să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni”, a transmis PSD pe pagina de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Si dumneata doamna Pana vei ramine in istorie (vorba vine )drept fa Doino.Iti aduci aminte cind il pupai pe Ponta in fund?Acuma il pupi pe Dragnea .Ce caracter jegos

SPUNE-TI PAREREA