Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a făcut referire, într-o conferință de presă, la scandalul mămicii care i-a acuzat pe unii medici că nu i-au tratat copilul. Radu Moldovan spune că lucrurile sunt neadevărate și că nu va accepta ca imaginea medicilor să fie terfelită.

“Chiar dacă nu e treaba mea directă, dar pentru că Spitalul Județean și sistemul de sănătate e un proiect al meu de suflet de 7 ani, nu voi face economia niciunui efort de a apăra, cu toate pârghiile, medicii, atunci când este cazul. Și cred că și dumneavoastră, presa, aveți un rol foarte important…. ca atunci când avem situații gen cea mediatizată extrem de mult și caz în care, într-o proporție foarte mare lucrurile sunt neadevărate, mincinoase și calomnioase…nu vom ezita să folosim toate pârghiile legale să apărăm ceea ce se întâmplă, pentru că munca acestor oameni, aproximativ 1200 de oameni care lucrează în Spitalul Județean, nu este corect să fie terfelită când are cineva chef… poate avea o supărare, dar nu putem fi de acord ca subiecte neadevărate să devină subiecte naționale, pentru că dă bine și face audiență”, a spus Radu Moldovan.

“În schimb, cetățenii sunt cei care au nevoie de serviciile noastre și trebuie să facem cu toții eforturile necesare ca acești cetățeni să primească serviciile pe care le merită și noi, pentru că am ales, fiecare, jobul pe care îl avem, să le oferim serviciile astea”, a mai spus șeful CJ.

SPUNE-TI PAREREA