Tibi Ușeriu a terminat prematur Ultramaratonul Yukon Arctic Ultra 2019. Bistrițeanul a suferit degerături la degetele piciorului drept și a fost scos din concurs de organizatori. Acesta va fi transportat la spital.

„Din păcate, acest telefon – așteptat cu sufletul la gură – ne-a adus vești foarte proaste: Tibi a suferit degetături la degetele piciorului drept. Organizatorii l-au scos din concurs și încearcă să îl transporte cât mai repede la spital, cu elicopterul. Sperăm că nu e atât de grav precum pare. Toate gândurile noastre bune merg acum spre Tibi. Din păcate, această cursă s-a oprit aici. Mulțumim din suflet pentru susținere”, au transmis reprezentanții Tășuleasa Social.

„Mi-a degerat piciorul drept, toate degetele. Au zis că e drumul foarte rău și nu au cum să mă ducă cu snow-mobilul și acum vine elicopterul după mine. Deci m-au scos afară din cursă. Habar n-am cât e de grav. O zis că trebuie neapărat să ajung în spital”, a spus Tibi Ușeriu, telefonic.

În momentul în care a fost nevoit să abandoneze, Tibi Ușeriu străbătuse peste 85 de kilometri din maraton și se afla în primii 15 din cei 71 de concurenți.

SPUNE-TI PAREREA