Nunta nu mai este demult doar un eveniment care marchează legătura dintre doi oameni, ci un adevărat spectacol, începând de la vestimentație, accesorii, aranjamente florale, torturi somptuoase și belșug culinar.

Pin organizarea nunții, familiile își consolidează legăturile, dar sunt preocupate și de afirmarea socială. Așa că, în majoritatea cazurilor, nu mai sunt de ajuns doar o rochie de mireasă, verighete și un buchet, ci un adevărat festin, condimentat cu diverse detalii care țin atât de partea culinară, cât și de divertisment.

Timp de trei zile, viitorii miri, dar și apropiații implicați în organizare, au ocazia să afle noile tendințe și găselnițe ale nunților, la Bistrița Mariage Fest, eveniment care se desfășoară la Hotel Metropolis în perioada 1-3 februarie.

Aici se pot consulta ofertele diverselor firme care oferă servicii legate de desfășurarea nunților: rochii de mireasă și rochii de seară, costume pentru miri și nuntași, verighete, aranjamente florale, invitații, mărturii, prăjituri, torturi și diverse detalii care țin de divertismentul invitaților, cum ar fi oglinda magică sau cocktail bar-ul.

În materie de rochii de mireasă, tendințele pun în prim plan dantela vintage, în diverse combinații, de la alb, la ivory și nuanțe pale de culoarea piersicii, dichisite cu nasturi sau cu accesorii strălucitoare. Se poartă ținutele fastuoase, decorate cu flori în relief, mărgele strălucitoare sau chiar pene. Nici costumele de mire nu merg doar pe ideea simplității, ci îi provoacă pe cei care fac marele pas al însurătorii să încerce linii și culori îndrăznețe.

Aranjamentele florale și torturile mirilor urmează aceeași linie a opulenței, dar mizează și pe inedit și originalitate. Cofetăria By Laura care epata la un alt târg de nunți cu un tort negru decorat cu cioburi de oglinzi, a creat, de data aceasta, un tort inspirat de picturile lui Gustav Klimt.

Candy-bar-ul este încă în tendințe și cofetarii se străduiesc să găsească forme de prezentare atractive, dar oferă și consultanță privind alegerile prăjiturilor și nevoile unei nunți, în funcție de numărul de invitați.

Pe lângă candy bar și cocktail-bar, elemente care aduc o notă de gust și atractivitate nunților, anul acest, noutatea o reprezintă ice-cream bar-ul.
Mai multe gelaterii din oraș s-au întrecut, la târgul de nunți, în a-și prezenta oferta de înghețată, atât prin sortimente și rețete inedite, cât și prin prezentare.

Organizarea unei nunți înseamnă muncă și implicare, dar și idei, sugestii și inspirație. Cei care vor să consulte ofertele și să vadă ce mai e nou, pot vizita târgul de nunți și duminică, 3 februarie, la Hotel Metropolis, între orele 10.00 și 17.00.

SPUNE-TI PAREREA