În timp ce unii primari se bucură de o mare simpatie în rândul cetățenilor, fiind un exemplu pentru modul în care administrează comuna, alții primesc critici din partea comunităților.

Modul în care s-a acționat pentru deszăpezire pe unele străzi din comuna Feldru i-a nemulțimit pe cetățeni. Asta după ce mașinile nu mai puteau ieși din curte, din cauza zăpezii care s-a adunat pe marginea drumului.

Nemulțumirile oamenilor au apărut în spațiul public, pe rețelele de socializare.

„Mulțumim domnului primar! Acuma întreb și eu așa: eu unde parchez mașina, domnule primar? Mașinile cum o să iasă din curte? Dacă vine o mașină din sens opus, cum trecem una pe lângă cealaltă?”, a scris o tânără din Feldru pe Facebook.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Primarul Grigore Țiolan a fost luat la mișto de mai mulți locuitori din comună. „Când nu ai parcare, te duci la primar și parchezi în curte, dacă tot nu îi în stare să curețe drumul”, a scris Iacob.

2 COMENTARII

  1. Unu’ la mână , fata nu-i din Feldru , doi la mâna , să-și curețe curtea și ieșirea din curte cu mânuțele ei, în care altă țară primăria îți face tie drum să ieși din curte ? Trei la mână, când abia ți-ai luat permisul și abia ai reușit să-ți ei și tu o mașină , n-ai nevoie să “ claxonezi “ …știm oricum că nu conduci iarna 😜

    • Unu la mână, Nepos e sat aparținător al comunei Feldru. Doi la mână: dacă ție ți se pare că în orice altă țară se face deszăpezirea ca în poze, probabil ai puține așteptări de la viață…păcat!

SPUNE-TI PAREREA