Studiourile Sony au anuntat ca pe 13 decembrie 2019 va avea loc lansarea continuarii filmului de aventura ,,Jumanji: Welcome to the jungle”.  Productia, lansata in 2017, a inregistrat incasari de aproape 1 miliard de dolari, cheltuielile de productie fiind de doar 100 de milioane de dolari.

Succesul i-a determinat pe cei de la Sony sa realizeze o continuare, desi primul film nu a lasat niciun indiciu in acest sens. Cum, la finalul acestuia, cei patru protagonisti distrug jocul video Jumanji pentru a impiedica ca altcineva sa devina prizonierul junglei, este de asteptat ca noul film sa inceapa cu explicatii legate de modul in care jocul va continua.

Pentru producatori, miza cea mare a fost aceea de a-i convinge pe cei patru actori care au jucat in primul film sa revina in aceeasi formula. Rand pe rand, Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart si Karen Gillan au confirmat prezenta in cel de-al doilea film al seriei, ale carui filmari vor incepe cat de curand. Conform site-ului Deadline, in noua productie ar putea aparea si o parte din tinerii actori care au contribuit la succesul primei productii: Alex Wolf, Madison Iseman, Darius Blain, Morgan Turner, Nick Jonas, etc. La scenariul pentru noul film lucreaza Scott Rosenberg si Jeff Pinkner, in timp ce regizorul Jake Kasdan si producatorul Matt Tolmach au confirmat ca vor fi parte din proiect.

Asa cum se intampla in ultimul deceniu , dupa ce un film de aventura are succes, se lanseaza si un slot online inspirat de acesta. Produs de suedezii de la NetEnt, slotul ,,Jumanji”  a fost unul dintre cele mai de succes jocuri de cazino din 2018. El poate fi jucat de romani pe Vlad Cazino, o platforma de jocuri de noroc care, in doar un an de existenta, s-a impus in peisajul cazinourilor online din tara noastra.

Variety a anuntat ca distributiei i se va alatura si cunoscutul actor de comedie Danny de Vito. Nu se stie nimic despre rolul pe care il va juca acesta in filmul care isi propune un scenariu cat mai apropiat de filmul original din 1995, cu Robin Williams in primplan. Prezenta acestuia se doreste a fi cadoul de Craciun pentru fanii filmului, dupa cum a declarat Dwayne Johnson:

,,Magia lui Jumanji consta in ce devine fiecare personaj. Ideea de a-l alatura pe Danny De Vito distributiei noastre a fost irezistibila si am stiut ca vrem sa oferim publicului nostru acest dar pentru Craciunul viitor. Dwanta Claus ii iubeste pe toti!”.

 

2 COMENTARII

  1. Mi-ar plăcea atât de mult că în Jumanji 3 o parte din distribuția originalului Jumanji revine: Bonnie Hunt ca Sarah Whittle, Kirsten Dunst ca Judy Shepherd, Bradley Pierce ca Peter Shepherd, David Alan Grier ca Carl Bentley și Bebe Neuwirth ca mătușa Nora Shepherd că folosind materialul de arhivare Robin Williams face o cameo, precum și această final-credite de muzică din primul film Jumanji din 1995 https://www.youtube.com/watch?v=ab9o9YvvLmI&feature=player_embedded
    Sper ca acest al treilea film să spună povestea și originile jocului Jumanji (de către cine, de ce și când a fost făcut). Ar fi frumos ca, în calitate de personaj nou, copilul lui Alan Parrish și al lui Sarah Whittle să fi făcut o apariție știind că Sarah Whittle era însărcinată la sfârșitul filmului original.

  2. Mi-ar plăcea atât de mult că în Jumanji 3 o parte din distribuția originalului Jumanji revine: Bonnie Hunt ca Sarah Whittle, Kirsten Dunst ca Judy Shepherd, Bradley Pierce ca Peter Shepherd, David Alan Grier ca Carl Bentley și Bebe Neuwirth ca mătușa Nora Shepherd că folosind materialul de arhivare Robin Williams face o cameo, precum și această final-credite de muzică din primul film Jumanji din 1995.
    Sper ca acest al treilea film să spună povestea și originile jocului Jumanji : de către cine, de ce și când a fost făcut. Ar fi frumos ca, în calitate de personaj nou, copilul lui Alan Parrish și al lui Sarah Whittle să fi făcut o apariție știind că Sarah Whittle era însărcinată la sfârșitul filmului original.

SPUNE-TI PAREREA