Polițiștii bistrițeni îndeamnă pietonii să își sporească atenția atunci când traversează strada și să traverseze doar atunci când sunt siguri că o pot face în siguranţă.
Folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, nu este recomandată, pericolul de accidente fiind mai mare în aceste condiții.

De un astfel de accident a avut parte un bărbat care se deplasa pe carosabil, în localitatea Orheiu Bistriței.

La data de 22 ianuarie a.c., un bărbat, de 47 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autobuz pe DJ 172 G, pe raza localității Orheiu Bistriței a surprins și accidentat un bărbat, de 55 ani, din Bistrița Bîrgăului care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție cu autobuzul.

În urma accidentului rutier, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

  1. La cum o ingustat drumurile si trotuare prin localitati nu sunt, sa te aventurezi a circula ca si pieton e de domeniul ” supravietuitor in salbaticie”.In momentul cand trec doua masini una pe langa alta si te nimeresti si tu pietonul pe asa zisul acostament(savura pe care daca calci te dezechilibrezi, nefiind tasata), ori te acroseaza pe tine, ori masinile .Tara lui papura voda, nu mai stiu de unde sa fure, pana si asfaltul din latime o pus in lungime sa fie kilometri mai multi.

SPUNE-TI PAREREA