Preluarea de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene este un prilej de a promova potențialul turistic, mediul natural, dar și talentele țării noastre.

Expoziția foto Europe’s Wild Heart, organizată cu ocazia reluării Președinției Consiliului Uniunii Europene, include și fotografia unui bistrițean. Adrian Petrișor, un cunoscut artist foto care se remarc, în special, prin peisajele superbe pe care le surprinde în România sau în alte țări, a fost încântat să își regăsească fotografia la acest eveniment.

„Vulpea din Retezat a ajuns si pe la Bruxelles in cadrul expozitiei foto Europe’s Wild Heart cu ocazia preluarii de catre tara noastra a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene!“, a scris el pe pagina sa de facebook.

Fotografia, care reprezintă o vulpe într-un peisaj înzăpezit, a fost realizată în 2017, în Munții Retezat, fiind suprinsă de la 5m cu Canon 5D Mark II si 16-35mm f/2.8 L.

Foto: Adrian Petrișor / Munții Retezat 2017

 

1 COMENTARIU

  1. Ingenios fotograful talentat a facut o super suprapunere de imagine. Se vede cu ochiul liber daca ai mai vazut vulpe si cunosti bine mediul. In nici un caz la acele inaltimi pe stanci goale in plina iarna cu asemenea zapezi in Retezat nu sta vulpea. Ea coboara la sfarsit de toamna cateva sute de metri mai la poale. Se simte bine pana la 800- 1000 de metri altitudine. Poza pt clasa O.

SPUNE-TI PAREREA