Tinerii social-democrați bistrițeni au contribuit la camioanele de cadouri pentru Basarabia.

“După ce timp de 16 ani copilașii din comunitatea noastră au primit cadouri de la oameni cu suflet mare, Tășuleasa Social ne oferă șansa să exersăm lecția de a dărui! Împreună cu colegii mei din TSD Bistrița-Năsăud am achizițonat în această seară 20 de cadouri pentru copilașii din Raionul Glodeni, Republica Moldova”, spune Bogdan Ivan, președintele TSD Bistrița-Năsăud.

“Niciun sentiment nu se poate compara cu cel de a oferi bucurie. Și doar dăruind o vom putea dobândi! Mulțumim Tășuleasa Social pentru oportunitate și tuturor colegilor mei cu suflet mare care au contribuit la campania “Camionul de Crăciun în Basarabia”!, spune Bogdan Ivan.

Oricine are posibilitatea ca până în 17 Ianuarie, contra sumei de 144 de lei să achiziționeze un cadou pregătit de Selgros Bistrița special pentru această campanie.

Mecanismul e simplu: puteți plăti unul sau mai multe cadouri la Selgros Bistrița sau puteți transfera suma de 144,82 lei pentru fiecare cadou, direct în contul Tasuleasa Social, specificând la detaliile transferului „Cadou de Crăciun pentru Basarabia”.

Asociația Tășuleasa Social, Cont IBAN: RO50 BTRL 0060 1205 2541 08XX“,

SPUNE-TI PAREREA