Pârtia Cocoș din Bistrița a fost inaugurată ieri de oficialități. Primarul orașului Ovidiu Crețu, a lăudat-o, dar, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Schiorii care au încercat-o ieri au fost cam dezamăgiți, spunând că sunt pietre pe pârtie și zone cu pământ.

Schiorii se plâng, într-un reportaj la Pro TV, că nu este zăpadă suficientă, iar pârtia e plină de gheață, pietre și dâmburi de pământ. “Am mai fost la Vatra Dornei, la Bukovel și mi s-a părut mult mai bine. Aici e și gheață, se vede și pământul”, a spus o tânără.

“Putea să bage tunurile și n-au făcut nimic. Arată dezastru. Se vede pământul. Cu frigul ăsta, să se vadă pământul pe o pârtie, vă dați seama ce înseamnă”, spune un schior.

“E foarte denivelată, sunt foarte multe obstacole, pe care e greu să le acoperi cu 10 metri de zăpadă, nu cu 50 de centimetri”, a spus jurnalistul Adrian Linca, la Pro TV.

Singurul care se declară mulțumit de pârtia care a costat 5 milioane de euro este primarul Ovidiu Crețu. “Condiții sunt ca pe pârtiile din Austria”, a spus Ovidiu Crețu.

Vezi aici materialul video.

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA