Un accident rutier a avut loc în această după-amiază în localitatea Cepari. Un șofer a lovit o femeie care circula pe marginea drumului, apoi a ieșit cu mașina în decor și a rămas încarcerat.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit două victime, dintre care un pieton și șoferul autoturismului, care rămas încarcerat. Ambele victime erau conștiente și cooperante. 

Șoferul a fost extras de către echipajul de descarcerare și predat echipajelor medicale, acesta prezenta multiple fracturi și TCC, pietonul prezintă TCC și fracturi la membrele superioare. Ambele victime au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale. 

“În localitatea Cepari, pe direcția de mers spre Tarpiu, un bărbat, de 42 de ani, din Cepari, in timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat o femeie, de 73 de ani, din aceeași localitate, care circula pe marginea drumului, pe acostament; după impact, autoturismul a ieșit in afara partii carosabile, oprindu-se intr-un capăt de pod, din stanga directiei sale de mers. În urma accidentului și șoferul a fost rănit.

Cei doi nu au putut fi testați cu aparatul etilotest, urmând a le fi recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

In continuare, polițiștii  rutieri din Nasaud efectuează cercetări pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc evenimentul”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Conform cotidianului Mesagerul, în urmă cu două luni, aceeași mașină a mai fost implicată într-un accident auto petrecut pe Dealul Târgului (DN 17 C), la ieșirea din Dumitra către Bistrița. Din cauza vitezei, Mustangul de culoare roșie a  derapat și a intrat pe contrasens lovind un autoturism ce circula regulamentar, acesta din urmă răsturnându-se cu roțile în sus pe marginea drumului. În mașina răsturnată se afla un cuplu din Prundu Bârgăului, alături de doi copii (unul în vârstă de 9 luni și unul de 4 ani) ce doreau să ajungă la Năsăud, pentru a-și vizita neamurile. Din fericire, victimele au scăpat fără urmări grave.

Foto: Radu Sîrbu, mesagerul.ro

SPUNE-TI PAREREA