Dezvelirea statuii domnitorului Petru Rareș a avut loc astăzi, în fața Palatului Administrativ. La eveniment a participat ministrul Apărării, Gabriel Leș, dar și oficialități locale și județene. Au lipsit parlamentarii opoziției.

Secretarul de stat Alexandru Pugna, care e prezent mai mult fizic în spațiul public, că rar are vreo cuvântare, a semnat condica și de această dată. Deputații PSD, Daniel Suciu și Doina Pană s-au aflat printre oficialități.

Nu a lipsit nici viceprimarul Cristian Niculae, care n-a ratat aproape niciun eveniment public din ultima perioadă, fiind scos în față peste tot, să-l cunoască lumea, ca viitor posibil candidat la Primăria Bistrița. Evident, prefectul Ovidiu Frenț și primarul Ovidiu Crețu, s-au aflat la datorie. Au fost prezenți, ca la fiecare eveniment, vicepreședinții Consiliului Județean – Ioan Țintean și Vasile Puica.

Au lipsit, în schimb parlamentarii și reprezentanții opoziției, dar nici bistrițenii nu s-au înghesuit să vadă dezvelirea statuii, probabil din cauza frigului și a orei la care a fost programat evenimentul.

De altfel, audiența a fost compusă din politicieni, preoți, militari și directori de instituții, ca la majoritatea acestor manifestări.

2 COMENTARII

  1. Majoritatea celor prezenti nu sunt decat comunisti deghizati!
    In zilele noastre te uiti cu scarba la tot ce inseama politica.
    Sa ii scuipi nu alta

  2. Pai, nicodata nu veti vedea la diverse inaugurari impreuna pe cei de la butoane cu cei din opozitie .
    La noi in aceasta tzara, opozitie inseamna ca cineva sa fie impotriva la absolut tot ceea ce face si hotaraste “puterea” si cand se invarte roata, tot ceea ce s-a facut , indiferent ca este bun sa-u rau, sa fie demolat si desfiintzat complet, asa pentru ca proiectul respectiv nu are culoarea celor care ” demoleaza ” !
    Daca nu se opuneau na.rozii cu cei Gica Contra, spre exemplu, astazi aveam o Centura Sud functionala, pe care ar fi circulat toate “culorile de masini ” si blocate in rafic nu se aflau doar cei de culoare “rosie ” ! Da… ” pro.stu nu-i pro.st destul, daca nu-i si fudul “… si ” fiecare papagal , pe limba lui piere ” !

SPUNE-TI PAREREA