Smart Shop GSM, magazinul cu telefoane, accesorii și gadget-uri inteligente, de pe strada Dornei, vă așteaptă cu produse de ultimă generație, pentru pasionații de tehnologie, dar și pentru simpli utilizatori.

Ca o noutate în rândul magazinelor din Bistrița, Smart Shop GSM a venit cu o gamă variată de produse pentru zona de gaming, dar și cu camere auto la prețuri mici, laptopuri, televizoare, tablete, boxe de ultimă generație. Nu lipsesc dronele, hoverboard-urile și ceasurile inteligente.

La huse pentru telefoane, găsiți cea mai variată gamă, sute de modele, cu prețuri foarte mici. După cum s-a anunțat și la deschiderea magazinului, cumpărătorii beneficiază de oferte promoționale, cu accesorii la prețuri reduse. Dacă cumperi un produs la 25 de lei, cu un check-in și un like la pagina de Facebook, al doilea produs e 10 lei. Tot dacă dați like și check-in, puteți cumpăra alte produse cu 45 de lei, iar al doilea accesoriu e doar 15 lei.

Și la unele telefoane, oferta este atrăgătoare. De exemplu, la achiziționarea unui telefon, primești 100 de lei cadou, pentru achiziționarea unui produs din magazin. Toate ofertele îți sunt explicate, pe larg, în momentul în care vizitezi magazinul.

Dacă ești pasionat de tehnologie sau vrei să faci un cadou de Crăciun, sigur ai ce alege de la Smart Shop GSM, magazinul care are program extins în ultimele zile din an.

Astfel, astăzi și vineri, programul este de la 10.00 la 19.00 iar sâmbătă, 22 decembrie, se prelungește cu două ore, de la 10.00 la 16.00. Luni, 24 decembrie, programul magazinului este de la 10.00 la 15.00. După cele două zile libere de Crăciun, 25 și 26 decembrie, Smart Shop GSM are din nou program normal, iar în 31 decembrie, programul este de la 10.00 la 15.00.

Mai multe noutăți, oferte și prezentări ale produselor găsiți și pe pagina de Facebook a magazinului.

Magazinul este situat pe Strada Dornei, Nr. 41, unde a fost Shop Rock.

 

 

SPUNE-TI PAREREA