Primarul Nicolae Moldovan a anunțat că s-au semnat la Ministerul Dezvoltării două dintre proiectele depuse de Beclean pentru care s-a solicitat finanțare europeană, două proiecte foarte importante pentru oraș: Proiectul de Mobilitate Urbană Durabilă 2 și Centrul Social de Zi.

“Urmează zilele următoare să semnăm și noi ca administrație locală proiectele de finanțare și apoi vor intra în licitație publică pentru a începe construcția acestor obiective. Cu acest proiect de mobilitate cu numărul 2 toate străzile din orașul nostru vor intra în reabilitare totală, de la trotuare și trasee pentru cele opt autobuze electrice, piste de biciclete pe strada Someșului și faleza de la dig cu trotuare iluminate cu led (de la Someșului până la Ion Pop Reteganul)”, a anunțat Nicolae Moldovan.

“Să știți că ne străduim să punem toate lucrurile la punct într-un timp cât de scurt în așa fel încât lucrările să fie finalizate mai repede. Noi ca administrație locală muncim enorm pentru ca toate aceste proiecte să capete contur și orășenii să fie pe deplin multumiți”, a anunțat primarul.

 

SPUNE-TI PAREREA