Zi specială pentru Organizația Municipală a Tineretului Social Democrat.

Tinerii social democrați, împreună cu președintele Adrian Solcan, au participat la serbarea de final de an a copiilor de la gradinița din localitatea componenta a municipiului Bistrița, Slatinița, acțiune care marchează și finalul activității începute în urmă cu 2 luni.

“Am făcut din educație o prioritate, iar prin fiecare acțiune desfășurată de noi am contribuit într-un fel sau altul la dezvoltarea în plan personal și profesional a noastra și a celor din jur. Ne-am dorit ca și copiii din Slatinița să aibă condiții mai bune de studiu, așadar am făcut o listă de materiale necesare pe care ulterior le-am achiziționat și donat școlii, în luna noiembrie. Am dorit ca în acest an „spiridușii” lui Moș Crăciun să fie membrii TSD, și astfel am pus mână de la mână pentru a face această zi mai specială pentru copiii din localitate”, spune Adrian Solcan.

Alături de tinerii TSD s-a aflat și viceprimarul Cristian Niculae.

 

3 COMENTARII

  1. O initiativa demna de toata lauda. Felicitari celor care s-au implicat. Copiii, beneficiari ai acestei actiuni, nu cunosc culorile politice, nu sunt interesati daca ,, mosul” a fost din PSD, din PNL sau din oricare alta formatiune politica. Ei se bucura de ceea ce au primit. Bravo

  2. O actiune care merita din plin admiratia celor din jur! toata lumea merita conditii mai bune de studiu, mai ales generatiile viitoare, generatii pe care tara se va baza din plin in cativa ani. Felicitari tuturor celor implicati in realizarea acestui eveniment!

SPUNE-TI PAREREA