Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud a primit o nouă tranșă de ambulanțe de urgență noi: 5 ambulanțe Renault Master, cu tracțiune2x4, echipate B1/B2.
Reînoirea parcului de auto nu se încheie aici: planul de înzestrare,multianual, prevede alocarea pentru SAJ-BN a unui număr total de 17 autosanitare: 1 autosanitară tip C2; 7 tip B1/B2 cu tracțiune 2×4; 5 tip B1/B2 cu tracțiune 4×4 și autosanitare tip A2 (de transport)

Anunțul privind dotarea serviciilor de ambulanței cu mașini noi a fost făcut de Raed Arafat în data de 11 decembrie.

“Livrarea primului lot de ambulante noi catre serviciile de urgenta a inceput ieri si va continua pana in data de 17 Decembrie 2018, urmand ca alte loturi sa fie livrate in cursul primului semestru al anului 2019 catre serviciile de ambulanta si SMURD.
Reprezentantii serviciilor de ambulanta au inceput preluarea celor 300 de ambulante de urgenta de tip B 4×2 urmand ca alte 120 de ambulante de tip B 4×4 sa fie livrate serviciilor de ambulanta si SMURD, tot pana in 17 Decembrie.

Finalizarea achizitiilor nu se putea realiza fara implicarea colegilor de la IGSU care au derulat toate achizitiile de ambulante, inclusiv pentru serviciile de ambulanta. Pe aceasta cale vreau sa le multumesc si colegilor de la Ministerul Fondurilor Europene si de la Ministerul Dezvoltarii Regionale (POR), pentru tot sprijinul acordat!”, a spus Raed Arafat.

SPUNE-TI PAREREA