Un bărbat de 30 de ani era căutat de polițiști și cercetat pentru tâlhărie calificată, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis. Acesta a fost depistat în aeroportul din Cluj-Napoca.

Este reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zile de astăzi va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean desfășoară cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, distrugere şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Astfel, pe parcursul investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 1/2 decembrie a.c., la o stână situată în extravilanul localității Șieu Sfântu, între doi bărbați, ambii de 30 de ani, din localitățile Șendroaia, respectiv Feldru, a izbucnit un conflict spontan. În urma acestuia, bărbatul din Feldru l-ar fi agresat fizic pe celălalt, lovindu-l cu pumnii şi picioarele, iar la un moment dat l-ar fi înţepat cu un cuţit în zona membrelor inferioare. De asemenea, acesta i-ar fi sustras portofelul cu bani şi documente personale, cheile de la autoturism şi un telefon mobil.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au dispus căutarea la nivel național, iar la data de 9 decembrie a.c., acesta a fost depistat de către polițiștii de frontieră din Aeroportul Cluj-Napoca, în timp ce încerca să părăsească teritoriul României.

Polițiștii din Beclean au dispus reținerea pentru 24 de ore a acestuia, urmând ca, în cursul zile de astăzi să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările vor fi continuate de Secţia 4 Poliţie Rurală Beclean.

Foto: arhivă

SPUNE-TI PAREREA