Alexa Dragu, urmărită de bistrițeni cu sufletul la gură în cadrul concursului Vocea României de pe PRO TV, a concurat aseară în semifinală. Cu o ținută spectaculoasă, ea a interpretat piesa Fallin’ de Alicia Keys. Melodia este una dintre piesele ei preferate, iar cei care participă frecvent la serile de Karaoke din Pub Corso Cafe au auzit-o de mai multe ori în interpretarea plină de pasiune a Alexei. 

Chiar dacă evoluția nu a dus-o în finala concursului, Alexa Dragu rămâne o artistă talentată, cu viitorul în față și este mulțumită de experiența sa în concurs.

“Fanilor mei extraordinari!

Dragii mei, vă mulțumesc tuturor pentru susținere și vreau să spun câteva cuvinte despre experiența mea la Vocea României pentru că simt că sunteți mai dezamăgiți decât mine. Și nu e absolut deloc cazul. Am intrat în concurs cu dorința de a învăța și de a avea un prim contact semnificativ cu lumea show-biz-ului, obiectiv pe care l-am atins. Am intrat în concurs după mulți ani de ezitări pentru a-mi demonstra mie in primul rând că pot face față unei astfel de presiuni mediatice. Alt obiectiv atins. Voi continua să cânt pentru că muzica e viața mea și sunt foarte bucuroasă că am avut această experiență. În mod special sunt bucuroasă că am avut parte de atâta suport și dragoste din partea voastră. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez cu drag!”, a transmis Alexa Dragu.

Cea mai prețioasă încurajare a venit din partea fratelui său, Dudu, care a asigurat-o că, orice ar fi, ea e cea mai bună.

“Tu treci Alexa, eu ştiu că eşti cea mai bună, dar şi dacă nu treci, tot tu eşti cea mai bună”, i-a spus fratele ei.

SPUNE-TI PAREREA