Ziua de 5 decembrie, sărbătoarea Sfântului Nicolae, a fost dedicată copiilor, în comuna Căianu Mic din Bistrița-Năsăud. Primarul comunei, Paul Știr, a oferit celor mici daruri, dar și un spectacol de poveste, cu trupa Sclipirici.

„Astăzi, Moș Nicolae a oferit 400 de cadouri și multă bucurie copilașilor din comuna noastră, de la preșcolari până la clasa a VIII-a. Moșul a poposit la cele trei grădinițe cu program normal din localitățile Căianu Mic, Căianu Mare și Dobric, Școala Gimnazială Dobric și Liceul Tehnologic “Ion Căian Românul” Căianu Mic. Mulțumesc Consiliului Local Căianu Mic pentru susținerea acestei acțiuni.Dragi copii, Bunul Dumnezeu să vă facă parte numai de bine și să vă ajute să fiți întotdeauna o bucurie pentru părinții voștri!“, a transmis primarul paul Știr.

Seara a fost una magică pentru sute de copii din comună, care s-au bucurat de luminițele de Crăciun, de muzica și spectacolul trupei Sclipirici.

„În seara aceasta, în parcul central din localitatea Căianu Mic, aproximativ 400 de copii din comuna noastră și nu numai, au fost inima unui spectacol inedit, de Moș Nicolae, susținut de Trupa Sclipirici!A fost o mare bucurie pentru mine să văd cum radiază fericirea pe chipurile celor mici! Mulțumesc Trupei Sclipirici pentru spectacolul oferit, corpului profesoral și domnilor directori de la unitățile de învățământ de pe raza comunei noastre și colegilor mei din cadrul primăriei pentru implicarea in organizarea acestui eveniment. De asemenea, mulțumesc și Consiliului Local Căianu Mic pentru toată susținerea acordată! Dragi copii, vă îmbrățișez cu drag pe toți și vă doresc tot binele din lume!“, a mai transmis Paul Știr.

Nici copiii mai mari nu au fost uitați. 100 de elevi de la Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul“ au primit medalii și diplome.

„Momente frumoase la Liceul Tehnologic “Ion Căian Românul” din localitatea Căianu Mic!

Împreună cu domnul director, Boca Ovidiu Ionel, am avut deosebita plăcere să ofer diplome de merit și medalii unui număr de 100 copii care au participat în data de 16.11.2018 la activitatea educativă “O ștafetă peste timp”.

De asemenea, în cadrul acestei festivități, a fost premiat și domnul profesor Deneș Alexandru pentru merite deosebite în promovarea imaginii comunei Căianu Mic și a unităților de învățământ de pe plan local prin coordonarea acțiunii “O ștafetă peste timp”!

În cadrul acestei acțiuni, 100 de elevi de la Liceul Tehnologic “Ion Căian Românul” Căianu Mic și Școala Gimnazială Dobric, îmbrăcați cu haine colorate în tricolorul național, au refăcut în mod simbolic, pe biciclete, “Drumul Unirii” în An Centenar”!

Convoiul de bicicliști a pornit din centrul localității Căianu Mic, finalizând traseul în comuna Tîrlișua, în locul numit Dealul Șpanului!

Vă mulțumesc tuturor pentru înfăptuirea acestei frumoase acțiuni în An Centenar!“, a spus primarul.

SPUNE-TI PAREREA