Peste 50 de polițiști din Năsăud, Beclean și din cadrul serviciilor județene au donat sânge, iar banii adunați de pe tichete vor fi folosiți pentru a-i ajuta pe nevoiași;

„Conştienţi de faptul că puterea exemplului este cea mai eficientă metodă de educare, de implicare, de schimbare în bine a celor din jur, în preajma celor mai frumoase sărbători din an, polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au demarat campania ”Nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită!”
Așadar, ieri, 6 decembrie a.c., peste 50 de poliţişti din tot județul, precum și membri ai familiilor acestora împreună cu domnul inspector şef, comisar şef de poliţie Mihai-Ovidiu Lupşa s-au mobilizat exemplar şi s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistriţa, unde au donat sânge pentru persoanele care au nevoie.
Totodată, polițiștii au donat tichetele primite, în valoare de aproape 3000 de lei. Acestea vor fi folosite pentru a cumpăra produse alimentare ce vor fi donate unor persoane nevoiașe.
Prin această activitate de solidaritate, poliţiştii şi-au propus să încurajeze şi cetăţenii să se alăture acestui demers, pentru a ajuta la salvarea de vieți omenești. Şi voi vă puteţi implica în salvarea unei vieţi omeneşti! Dăruiţi viaţă! Donaţi sânge!”, a transmis IPJ BN într-un comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA