Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea unei tentative la infracțiunea de omor, în cazul bărbatului care s-a aruncat ieri de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Împăratul Traian Din Bistrița. Dosarul a fost declinat Pachetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Bărbatul care s-a sinucis a pus la cale totul, astfel încât să moară și restul familiei alături de el. Acesta s-a aruncat de la etajul 4, dar în casă a improvizat o adevărată instalație care să declaneșeze o explozie în momentul în care concubina sa și fiica acestei ar fi intra în casă. Din fericire, cele două și alți martori la eveniment, dar și un ofițer din echipajuld e pompieri, s-au ales doar cu răni și cu spaimă.

„La data 5 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că, în municipiul Bistrița, un bărbat a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuințe. Din primele date, se pare că ar fi vorba despre o acțiune intenționată. În urma căzăturii, bărbatul de 50 de ani, din București, a fost rănit grav, iar în cursul serii acesta a decedat.

Ulterior, în apartamentul din care s-ar fi aruncat bărbatul s-a produs o explozie, în urma căreia trei persoane, un bărbat de 31 de ani și două femei de 31, respectiv 43 de ani, toți din Bistrița, au fost răniți.

La fața locului, specialiștii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistriţa-Năsăud, a rețelei de distribuție de gaz, precum și din cadrul Inspectoratului Județean în Construcții Bistrița-Năsăud au întreprins măsuri specifice pentru localizarea, stingerea incendiului și prevenirea altor pericole“, a transmis IPJ BN.

Bărbatul care a dus la explozia apartamentului și a provocat și victime colaterale a decedat la spital, în cursul nopții, fiind deja în comă profundă când a ajuns în unitatea medicală.

SPUNE-TI PAREREA