O tentativă de sinucidere, urmată de o explozie la apartamentul unui bloc de pe strada Împăratul Traian din Bistrița, a avut mai multe victime decât era de așteptat. Un bărbat în vârstă de 51 de ani a încercat să își pună capăt zilelor aruncându-se de pe geam. În timp ce un echipaj de terapie intensivă mobilă se afla la fața locului să îi acorde primul ajutorul, apartamentul de la care s-a aruncat a explodat. În explozie au fost răniți un ofițer ISU, soția sa în vârstă de 43 de ani și o jurnalistă.

Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri. La această oră, la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud au rămas internați bărbatul care a încercat să se sinucidă, dar și ofițerul responsabil de relațiile cu presa la ISU BN, și soția bărbatului care a provocat tot accidentul, o polițistă în vârstă de 43 de ani.

Conform unui comunicat transmis de Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Bărbatul de 51 de ani se află în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, în șoc hemoragic, în comă profundă, intubat. Purtătorul de cuvânt ISU BN, surprins de suflul exploziei din blocul de locuințe, prezintă o fractură craniană, hematom epidural, contuzii și plăgi, dar este în stare stabilă, urmând a fi consultat de medicul neurochirurg;
Polițista de  43 de ani, de asemenea surprinsă de suflul exploziei, prezintă multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept. Este conștientă, stabilă hemodinamic și respirator.
UPDATE: Bărbatul care a provocat intenționat explozia și s-a aruncat de la etajul blocului a decedat la spital.

 

 

SPUNE-TI PAREREA