A 8- ediție a evenimentului Parada Brăduților se va desășura anul acesta în data de 21 decembrie 2018, de la ora 17.00, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

„Magia Crăciunului oferă bucurie, generozitate și împlinește dorințe în fiecare an.
Parada Brăduților pentru Vise Împlinite a devenit un eveniment cunoscut în comunitatea bistrițeană. Plecând de la simbolul Crăciunului, bradul, am reușit să construim în fiecare an momente magice în care am cuprins toate emoțiile și generozitatea noastră.
Parada Brăduților este un proiect de responsabilitate socială care a prins contur în urmă cu 7 ani de zile. Scopul nostru prin prisma acestui eveniment este acela de a dărui, a provoca zâmbete pe chipuri triste, de a împlini vise.
În acest an, cea de a 8-a ediție Parada Brăduților pentru Vise Împlinite va fi una specială, va purta zâmbet și bucurie de copil și va avea loc vineri, 21 decembrie, ora 17.00 la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în cadrul programului Crăciun în Bistrița-Năsăud.
În prag de sărbători, vă invităm pe toți cei care doriți să dăruiți din bucuria voastră!”, a anunțat agenția Prompt Comunication, organizatorul evenimentului.

Alătură-te evenimentului AICI!

SPUNE-TI PAREREA