Florăria Casa cu Flori Corilius. O reperați cu siguranță datorită buchetelor inedite și aranjamentelor florale realizate pentru evenimentele speciale din viața voastră. Cu 12 ani de activitate și două locații în oraș, florăria de pe strada Năsăudului, nr 22 și cea din incinta Kaufland de pe Calea Moldovei, Casa cu Flori își răsfață clienții cu o nouă locație destinată vânzării de decorațiuni interioare: Casa cu Flori Midecoris, Atelier de Cadouri.

Atelierul de Cadouri Midecoris este amplasat în incinta Galeriei B1 Shopping Bistrița și își întâmpină clienții, într-o ambianță rafinată și elegantă, cu produse decorative, cadouri, ornamente tematice, produse pentru decorarea casei și a grădinii, ornamente de Crăciun, aranjamente florale destinate atât pentru comenzile individuale, cât și pentru evenimentele speciale din viața acestora.

Spațiul a fost amenajat după conceptul Gabrielei Montoiu (Prompt Communication), care se ocupă și de design interior. Puteți vizualiza ideile ei pe pagina GM Design Interior!

De 12 ani lăsăm amprente în viața voastră. Am creat o bancă de zâmbete și un univers de lucruri frumoase, care ne-au educat alegerile în materie de concepte florale.

Fidelitatea noastră pentru calitate și frumos ne-au dăruit mulți clienți care au devenit prietenii noștri. Ei ne-au mărturisit că suntem soluția ideală la nevoile lor. Flori în toate culorile pământului, proaspete sau de mătase, au fost regine într-o paletă largă de aranjamente la o suită de evenimente speciale. Suntem norocoși că am participat la sute de evenimente pe parcursul celor 12 ani și am fost martorii unor clipe superbe trăite de clienții noștri.

Ne întrebăm, oare câte flori și buchete am creat pe parcursul timpului?

Astăzi, venim cu un nou concept pentru clienți noștri, care a fost generat în semn de prețuire și deschidere față de dorințele acestora.

Pasionată de flori și frumos, Mihaela Racoți, antreprenor la Casa cu Flori ne mărturisește cu emoția și energia debordantă care o reprezintă, trăirile și provocările din ultima perioadă.

Casa cu Flori vine cu un concept nou și dedicat iubitorilor de frumos, transpus în contexte diferite, de la evenimente personale și până la ambientul casei lor.

Midecoris este un accent care desăvârșește brandul Casa cu Flori, pe care îl deschidem publicului larg în curând, în cadrul Galeriei B1 Shopping. Deschidem porțile noului atelier în 20 noiembrie. Am pregătit multe surprize. Conceptul noului atelier este o viziune amplă, generată de maturizarea acestui business, care a evoluat datorită clienților noștri, pe care i-am onorat atât în momentele speciale din viața lor, cât și în zilele oarecare ale săptămânii, atunci când și-au dorit să ofere cadou un buchet de flori.

Noul atelier propune clienților noștri o varietate de articole din domeniul home-deco. Ne adresăm celor care își doresc să accentueze căldura căminului lor și să îi ofere personalitate. Am reușit să ne diferențiem pe piața locală ca fiind un creator de bun gust și o estetică aparte a proiectelor noastre.

Vă aștept cu drag să faceți cunoștință cu un nou concept pe piața floristică și deco din Bistrița, o îmbinare perfectă de decorațiuni interioare, elemente de decor și o casa plină de flori proaspete, cu texturi naturale sau de mătase și în toate culorile pământului.

Nicio zi fără zâmbet, nicio zi fără flori!

Mihaela Racoți, antreprenor

Pasionată de frumos

Dă o fugă la atelier!

 

 

SPUNE-TI PAREREA