Tânărul care, în urmă cu aproximativ doi ani, a accidentat mortal, cu mașina, beat la volan, o femeie, în Subcetate, nu a stat prea mult în pușcărie.

Alin Cosmin Cacula a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare, pentru omor din culpă, dar a fost eliberat înainte de termen, după un an și 6 luni, pentru bună purtare.

Tânărul a primit o locuință ANL în Subcetate, de la Primăria Bistrița și locuiește acolo în prezent. Doar că, deși a stat în închisoare, tânărul se pare că nu și-a schimbat prea mult viața în bine. Conform unor martori care locuiesc în zonă, acesta continuă să le creeze probleme vecinilor, dând petreceri toată noaptea.

Terorizați, vecinii sună aproape în fiecare seară la Poliție, iar organele de ordine l-au vizitat de mai multe ori. Acesta a primit, în ultima perioadă, mai multe amenzi de la Poliție și de la Jandarmerie, pentru tulburarea liniștii publice.

În aprilie 2016, Alin Cosmin se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Spania, în stare de ebrietate, când a provocat un accident, în urma căruia o femeie de 46 de ani și-a pierdut viața.

 

 

SPUNE-TI PAREREA