Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, vine cu o propunere controversată şi susţine că românii ar trebui să aibă drept limitat de lucru în străinătate, pe baza unui singur permis de muncă, valabil pentru maximum 5 ani într-o anumită ţară.

Declarațiile sale au stârnit mai multe reacții vehemente.

Vasile Cira, un bistrițean care lucrează în străinătate, a trimis redacției o reacție la propunerea lui Teodorovici:

“Prin fiecare faptă pe care o face atrage mai multă ură din partea oamenilor ce-și cîstiga traiul departe de casă. Ce propune el este impotriva ideii de ,,Uniune Europeană” , iar circulația liberă a persoanelor nu poate fi limitată. Asta e o idee pur comunistă.

Pai mă, ra*at cu ochi si moacă de Casanova, chiar prin absurd, să spunem că ar fi posibilă aberația pe care o scoti din capul ăla sec, nu ține,pentru că o să ne luam cetățenii în țările pe unde muncim și tot nu venim să slugărim pe 500 de euro, bani cu care faci foame la prețurile de la noi. Ne-am învățat să trăim bine, să fim tratați corect și nu mai acceptăm umilință și saracie nici cu jandragmii în cîrca noastră.

Voi mai puteți păcalii pe cei batrîni și neadaptabili la noile provocări ale lumii de azi. Pe cei mai tineri și cu un pic de sînge-n vene, NU! Este hemoragie la ieșirile din România și asta este exact datorită dezastrului produs de voi, clasa conducătoare din anii de dupa 89.

Ce este acum acolo, este România voastră, una pe care noi nu o acceptăm si nu o recunoaștem. O să rămîneți doar voi si la ce politici externe face-ți, cine stie cît de mică o sa rămînă țara voastră, nu dor numeric ci și teritorial. Este stare de război la granita noastră și Casanova e preocupat de lipsa fraierilor care sa lucreze pentru chiaburii cei noi. Aduceți vietnanezi sau luați migranții care așteaptă la porțile Europei. Iar cind o sa va taie căpăținile și o sa vi le pună în gard, să nu vă mirați!

Halal conducatori !Doamne ,de ce ne-ai blestemat așa de rău, ne-ai dat de toate, dar ne-ai dat conducatori de rahat?!?!?!

PS: Știe oare ministrul Orlando că dacă cumva nu mai intră în țară miliardele de euro ale celor pe care vrea să-i închidă în cușca lor,se duce dracului șandrameaua, care si asa e vai de mama ei și trăiește doar din bani luați cu împrumut, bani pe care o să trebuiască să-i plătească generațiile viitoare?”

SPUNE-TI PAREREA