Una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de pe piața saltelelor din România vinde produse la prețuri de producător. Este vorba despre Previ, firmă care produce de ani buni de zile saltele de calitate, preferate de un număr mare de persoane. Pentru a vă oferi un somn liniștit, firma poate produce saltele impregnate cu microcapsule aloe, mușetel, lavandă, ioni de argint etc.

Dorind să ofere clienților din România produse de o calitate ireproșabilă, fabrica de saltele folosește o tehnologie italiană de producție, importând de la partenerii săi din peninsulă echipamente și materii prime de cea mai bună calitate.

Iată câteva modele de care vă puteți bucura la prețuri reduse!

Saltea Easy Memory 14+2

Despre salteaua Easy Memory 14+2 se știe că are un strat superior cu memory-foam de 2 centimetri și un strat inferior cu spumă poliuretanică de 14 centimetri HD-High Resilience.

La ce ajută mai exact stratul de memory-foam? Suportul pe perioada somnului este asigurat de spuma vâsco-elastică memory. Și pentru că face parte din categoria saltele cu memorie, aceasta reacționează la greutatea și căldura corpului, practic, se adaptează formei lui în timp ce stați întinși pe ea, ajutând la reducerea tensiunii articulațiilor. În același timp, o astfel de saltea are beneficii anatomice excelente pentru circulație și pentru coloana vertebrală. Dacă vă doriți un sentiment total de bunăstare, salteaua Easy Memory 14+2 este perfectă, mai ales că acum redusă cu 51%.

Saltea Bamboo Aquagel Memory Air-Plus Ortopedic

Salteaua cu o caracteristică aparte, țesătura de acoperire realizată din bambus, are un discount mai mare de 50%. Oricine își dorește confort la cote maxime în timpul somnului, poate realiza acest lucru alegând salteaua Bamboo Aquagel Memory Air-Plus Ortopedic.

Țesătura de acoperire compusă din bambus împrospătează materialul și completează proprietățile anti-bacteriene ale saltelei. Bambusul conține bioagent “bambus Kun”, un anti-alergen natural. În acest fel, oferă un mediu propice pentru un somn sănătos și igienic. Salteaua nu permite apariția bacteriilor, iar aerul trece prin suprafață și nu reține umezeală. În plus, structura netedă și circulară a fibrelor de bambus face ca materialul să devină moale și delicat. Desigur că avantajele acestui material nu se opresc aici. Fibrele de bambus absorb umiditatea de 4 ori mai mult decât cele din bumbac. Astfel, materialul respiră și menține răcoare în timpul verii și asigură căldura pe durata iernii.

Știați că bambusul este singurul material textil biodegradabil? El se degradează în mediul natural de microorganisme și de razele solare.

Saltea Memory-Foam Life

Când vă gândiți la viață poate că vă vin o mulțime de cuvinte în gând, iar, printre ele, probabil că se numără și somnul. Pentru a avea o viață cât mai sănătoasă, trebuie să țineți cont de felul în care tratați acest aspect și anume odihna. Salteaua Memory-Foam Life vine în ajutorul vostru prin caracteristicile sale excelente, dar și prin reducerea de preț aplicată pe care o puteți descoperi pe site. Mai mult decât atât, la achiziționarea sa, primiți cadou 2 perne memory-foam.

Pe lângă caracteristicele clasice ale saltelelor cu memorie, aceasta aduce un plus: suprafața realizată din material tip Aura-Fresh. Ce presupune acest material? Pentru că simțul mirosului este activ 24 de ore, inclusiv în timp ce dormim, iar mirosurile neplăcute afectează caliatea somnului, materialul de tip Aura-Fresh combate factorii dăunători. Țesătura AuraFresh a fost dezvoltată pentru a elimina mirosurile în loc să le ascundă sau să le acopere, efectul acestei tehnologii oferind în timp un mediu proaspăt, propice somnului.

Așadar, pentru un somn de calitate și fără probleme, o saltea bună este întotdeauna necesară. Bună nu înseamnă neapărat scumpă, pentru că la Previ reducerile se mențin. Spor la cumpărături!

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA