Momentele în care persoanele dragi nouă sărbătoresc un anumit eveniment din viață, cum ar fi ziua onomastică sau cea de naștere, nu sunt importante doar pentru ele, ci și pentru noi, cei care le suntem alături. De aceea, ne dorim întotdeauna să îi facem să se simtă speciali și să se bucure cât mai mult de ziua dedicată lor. Și cum putem face asta dacă nu, pe lângă prezența la eveniment, cu un cadou memorabil? Memorabil nu înseamnă neapărat scump, ci plin de însemnătate și foarte util. Trebuie să scăpăm de cadourile clișeice, precum hainele sau bijuteriile și să încercăm să găsim câteva idei bune de urmat.

Cadourile nu se dăruiesc doar în familie sau între prieteni, ele pot fi oferite și in relația șef-angajat sau angajat-șef. Dacă tot ne bate la ușă perioada sărbătorilor, ar fi bine să pregătim darurile din timp pentru a evita aglomerația din perioada ce urmează. Așadar, fie că ne aflăm în postura de angajat, fie în postura de angajator, trebuie să ne gândim la idei de cadouri.

  1. O agendă creată cu mult stil și de calitate

Cine nu ar avea nevoie de o agendă în zilele noastre, când timpul devine dușman, iar presiunea lui ne urmărește peste tot? Nu cumva, în aceste situații, agenda devine prieten de nădejde? Ea ne poate însoți oriunde, nu reprezintă o povară, pentru că este ușor de purtat și transportat și mai mult decât atât, dă o notă elegantă. Un om organizat va fi întotdeauna avantajat. Dacă ne dorim ca persoanele dragi să se numere printre cei care nu mai au grija timpului și totodată să se bucure și de un accesoriu care îi reprezintă, putem alege un astfel de cadou. În plus, avem garanția că va fi folosit mult timp și că nu vom da greș. De ce? Pentru că în comparație cu hainele sau bijuteriile, o agendă se potrivește oricui! Aceasta este din piele naturală, la aproximativ 100 de lei și o puteți găsi la Atelierele UNIKA în categoria agende 2019.

În ceea ce privește partea profesională și relațiile de la locul de muncă, și aici agenda este cadoul perfect. Cu ocazia apropierii noului an, un angajator poate oferi drept cadou agende speciale pentru 2019. Mai ales că agenda este acel gen de cadou care poate fi personalizat. Desigur, darul poate fi oferit și invers, de la angajat către șeful său. Asta în cazul în care se apropie ziua sa de naștere sau de nume. Oricând, oriunde și oricum, agenda este cadoul ideal!

  1. Un pix de bun gust

Pe lângă agendă, nici un pix de bun gust nu e de trecut cu vederea. Este la fel de util ca agenda, dar și la fel de elegant. Cu ajutorul său, ne punem gândurile pe hârtie, bifăm task-urile și activitățile cotidiene, dar prin aspectul unui pix transmitem indirect ceva și despre stilul nostru. Atunci când oferim un astfel de cadou, trebuie să luăm în calcul mai întâi preferințele sărbătoritului. Dacă este fidel stilului elegant, atunci un pix ca cel de mai jos îl va bucura foarte tare.

De asemenea, un pix este un cadou perfect și pentru angajați atunci când ne aflăm în postura de manager. Când se apropie sărbătorile și implicit, un an nou, este un prilej bun să oferiți un astfel de dar. Este un instrument util la locul de muncă pentru cei care au job-uri la birou, dar poate fi folosit și la diverse întâlniri sau conferințe. Desigur, el poate oferit și șefilor, de la angajați.

Cum agenda nu poate își poate îndeplini funcția fără un instrument de scris, nu ar fi rău nici dacă le-ați oferi pe amândouă, ca un set.

Așadar, dacă ne dorim ca darurile oferite de noi să nu fie aruncate și uitate într-un colț părăsit, trebuie să fim atenți atunci când facem un cadou. Ideile practice și creative vor fi întotdeauna apreciate!

SPUNE-TI PAREREA