Drumul proaspăt modernizat dintre Bistrița-Năsăud și Maramureș a fost inaugurat astăzi cu un fast deosebit și în prezența mai multor oficialități din ambele județe. Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, alături de omologul său din Maramureș, au tăiat panglica însoțiți de un grup de copii îmbrăcați în haine populare.
Cu această ocazie, Radu Moldovan a primit și titlul de cetățean de onoare al comunei Tîrlișua.

Drumul dintre cele două județe a fost străbătut, încă de dimineață, cu bicicletele, de către 100 de copii de la Liceul Tehnologic Ion Căian Românul și de la Școala Gimnazială Dobric.

“Astăzi am avut bucuria ca împreună cu omologul meu din județul Maramureș, Gabriel Zetea, să inaugurăm ,,Drumul Unirii” dintre cele două județe vecine: Bistrița-Năsăud și Maramureș.

Este vorba de inaugurarea drumului județean 171 Uriu –Căianu Mic- Spermezeu-Tîrlișua-limită de județ Maramureș în lungime de 39.4 km aflați pe raza județului Bistrița-Năsăud și alți 6 km de drum aflați pe raza județului Maramureș. Valoarea totală investită de județul nostru este de 10.5 milioane de euro, finanțare asigurată de Guvernul României și Consiliul Județean.

Oamenii merită aceste investiții, iar astăzi acest lucru se poate vedea prin fapte concrete, care ne duc cu pași siguri spre o țară unită și cu un viitor pentru urmașii noștri.

Vreau să îi mulțumesc domnului primar, Vlăduț Purja și comunității din Tîrlișua pentru bucuria pe care mi-au făcut-o, oferindu-mi Titlul de Cetățean de Onoare al comunei Tîrlișua. Este o onoare dar în același timp și o datorie pentru a continua munca pentru dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud.”- Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: facebook Emil Radu Moldovan

SPUNE-TI PAREREA