Ediția a XII-a a evenimentului Gala “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități” va avea loc în data de 5 decembrie, ora 18.30, la restaurantul Coroana de Aur. Taxa de participare este de 250 lei/ persoană și locurile pot fi rezervate până în data de 29 noiembrie.

„Vă invităm la Gala ”Moș Nicolae” !

Vă așteptăm să ne cunoasteți atât pe noi cât mai ales pe copiii de care ne ocupăm în cadrul programelor pe care le derulam de 28 de ani. De Alex dar și de alți copii ca el, ne ocupăm în cadrul programului “Interventie timpurie pentru copilul mic cu dizabilități”. Acesta are nevoie de fonduri pentru a putea susține terapii recuperatorii pentru câți mai mulți copii din comunitatea bistrițeană.

Ne puteți ajuta participând la ediția a XII-a a Galei “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, eveniment caritabil, programat în 5 decembrie, ora 18:30, la Restaurantul ”Coroana de Aur„ din Bistrița.
V-am pregătit activități inedite: ”Christmas Bingo„, “Oglinda Magică”, tombolă, licitație, surprizele continuând pe tot parcursul serii. Pentru prima dată, Moș Nicolae vă ajută să le faceti surprize celor dragi de acasă. Spiridușii au pregătit cadouri interesante în posesia cărora puteti intra în schimbul unei donații simbolice.

Taxa de participare la Gala “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități” este în valoare de 250 lei de persoană și include: voie bună, mâncăruri și băuturi pe toate gusturile. Locurile pot fi rezervate până în 29 noiembrie, la numerele de telefon: 0740-154929, 0363-102406 sau la adresa: office.bistrita@inocenti.ro“, au anunțat organizatorii.

SPUNE-TI PAREREA