Tricolorul de 30 m lungime și 10 m lățime, itinerat prin țaăr în cadrul evenimentului Caravana Tricolorul, inițiat de tineretul liberal, a ajuns și la Bistrița. Tricolorul a fist purtat pe Pietonalul Liviu Rebreanu, a apoi a fost defășurat din turnul Bisericii Evanghelice, simbolul Bistriței.

Sărbătorind Anul Centenarului, Tineretul Național Liberal a lansat Caravana Tricolorul. Printr-o acțiune simbolică desfășurată la nivel național și care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, organizațiile TNL vor purta drapelul național prin toate județele țării, începând din data de 18 septembrie și până pe 25 noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

„1 decembrie 2018 ne va găsi împreună, la Alba Iulia, sărbătorind cea mai importantă și fericită zi din istoria poporului român. Suntem datori să recunoaștem și să celebrăm efortul înaintașilor noștri în crearea statului național unitar, zi de zi, dar cu atât mai mult la 100 de ani de la Marea Unire – cel mai semnificativ și emoționant moment din istoria noastă.

SPUNE-TI PAREREA