Dulapuri metalice birou - Interlink

Cauți dulapuri metalice? Află unde pot fi amplasate cu succes!

 Anumite piese de mobilier de birou isi gasesc locul in orice spatiu, fie ca e vorba de un birou, fie ca e vorba de propria locuinta. Cele mai potrivite sunt dulapurile metalice, intrucat pot fi amplasate cu usurinta si prezinta o multime de caracteristici extrem de utile. Daca esti in cautarea unor astfel de piese, afla unde anume le poti amplasa si cum te poti bucura de eficienta lor!

Dulapuri metalice pentru acasa

Daca vrei sa amplasezi dulapuri metalice in propria locuinta, inseamna ca vrei sa iti amenajezi spatiul in stil industrial, care pune accent pe functionalitate si, totodata, pe aspect. Pe langa faptul ca sunt foarte practice, dulapurile metalice nu si-au schimbat aspectul in timp, ceea ce arata ca se pot integra cu usurinta in orice spatiu. Spre exemplu, daca preferi ca locuinta ta sa aiba un aspect vintage, poti alege dulapuri metalice pe care sa le asezi langa scaune de atelier si tevi. In schimb, daca preferi o abordare mai moderna, integreaza dulapuri metalice in decoruri contemporane, caracterizate prin canapele in culori contrastante, lampi suspendate si tablouri de mari dimensiuni. Datorita faptului ca nu au un design pretentios, aceste piese de mobilier isi gasesc locul in orice spatiu, chiar si pe hol sau in baie. Alege dulapuri metalice colorate pentru a infrumuseta aspectul holului sau amplaseaza in baie un model cu usi din sticla, care poate adaposti produsele de ingrijire. Cat despre living si dormitoare, poti gasi o multime de dulapuri metalice cu care sa decorezi aceste camere. Aceste piese de mobilier ingenioase pot inlocui noptierele si chiar bibliotecile masive.

Dulapuri metalice pentru birou

In cadrul unei firme, achizitionarea unor dulapuri metalice poate fi solutia ideala atunci cand vine vorba de depozitarea documentelor. Aceste piese de mobilier pot fi compartimentate si dotate cu sisteme de inchidere moderne, care sa permita securizarea integrala. In interiorul acestora pot fi depozitate bibliorafturi cu documente asezate pe diverse categorii care faciliteaza accesul la ele. De-a lungul timpului, vei observa ca dulapurile metalice prezinta o rezistenta indelungata datorita materialului din care sunt confectionate, mai precis tabla din otel profilata si durabila, care este tratata cu substante ce impiedica actiunea agentilor corozivi. Indicat este sa cumperi produsele in stare perfect asamblata, de la un furnizor avizat, astfel incat sa eviti deteriorarea lor in conditiile in care asamblarea poate fi un procedeu mai complicat.

Dulapuri metalice

Exista foarte multe posibilitati de a incorpora dulapuri metalice atat in locuinta, cat si la birou. Intra pe OfficeClass.ro si alege modelul potrivit nevoilor tale:

Dulap metalic cu usi tip tambur si 4 rafturi

– constructie metalica din structura usoara

– usile tip tambur/pliante se trag cu usurinta

– prevazut cu incuietoare cu 2 chei

– 45 kg capacitate de incarcare pe raft

– 4 rafturi cu posibilitate de prindere a dosarelor suspendabile

– livrare in stare asamblata

– tabla de otel de calitatea I cu o grosime de 0,8 mm si material plastic

– vopsea acrilica cu rezistenta la coroziune

– dimensiune: 200x120x45 mm

 

SPUNE-TI PAREREA