Secretarul comunei Măgura Ilvei, Grigore Stretea, a suferit un accident vascular cerebral hemoragie. Starea sa este gravă: el este imobilizat la pat şi nu poate să vorbească.
A fost internat la Spitalul Judeţean Bistrita-Nasaud şi apoi la Clinica privată de recuperării „Polaris Medical” din Cluj-Napoca, unde se află şi în prezent.

Costurile unei zile de recuparare se ridică la suma de 500 lei/zi, care sunt suportate de familie. Din acest motiv, secretarul comunei Șieuț, a făcut un apel umanitar, pentru ajutorarea familiei, indicând un cont bancare în care se pot pune bani:

”Poate ştiţi, sau dacă nu ştiţi, vă anunţ eu acum, prin această scrisoare.

Colegul nostru STRETEA GRIGORE – Secretar al comunei Măgura llvei, în data de 10 August 2018, a suferit un Accident vascular cerebral hemoragie, urmare a cărui fapt, este imobilizat la pat şi nu poate să vorbească. De urgenţă a fost internat la Spitalul Judeţean Bistrita-Nasaud şi apoi la Clinica privată de recuperării „Polaris Medical” din Cluj-Napoca, unde se află şi în prezent.

Costurile unei zile de recuparare, pentru colegului nostru, în acesta clinică, se ridică la suma de 500 lei/zi, care sunt suportate de familie.

Toţi putem ajunge în această situaţie, oricare dintre noi, la steresul şi problemele, cu care se confruntă zilnic, un secretar de UAT, sau un oricare funcţionar public din admninitraţia publică. Fac un apel umanitar şi consider că fiecare dintre noi, am putea să contribuim cu o oarecare sumă de bani pentru a ajuta familia să suporte mai uşor, consturile de spitalizare, necesare recuperării colegului nostru.

Am luat legătura cu familia, care mi-a comunicat un număr de cont, în care putem să contribum financiar, fiecare cu cât putem.

Numărul de cont este: R027CECEC001946213386340. deschis la CEC Bank – Sucursala Nasaud judeţul Bistrita-Năsăud, pe numele lui STRETEA MĂRIUŢA, cu specificaţia „Apel umanitar pentru Grigore”.

în numele familie şi a colegului nostru,

Vă mulţumim din suflet,

Gotea Dumitru – Secretar al comunei Sieut

SPUNE-TI PAREREA