Deputatul bistrițean Robert Sighiartău se numără printre cei care s-au simțit profund lezați de clipul “Copiii referendumului”, prin care agenția de publicitate Papaya Advertising îndemna la boicotarea recerendumului pentru redefinirea familiei în Constituție.

Şeful agenţiei de publicitate Papaya Advertising, Robert Tiderle, care a lansat acest clip numit, va fi audiat astăzi, la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale, în urma plângerii depuse de cei 13 parlamentari.

„Ca urmare a sesizării (…), ce are ca obiectul memoriul adresat de un grup de 13 parlamentari cu privire la clipul intitulat Copiii referendumului realizat de SC. Papaya Advertising SRL, vă invităm să vă prezentanţi în data de 6.11.2018 orele 8.30, la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale (…) în vederea clarificării tuturor aspectelor referitoare la obiectul sesizării”, se arată în adresa transmisă agenţiei.

Reacţia lui Robert Tiderle a fost: „13 penali din Parlament vs. o agenţie de publicitate. Până marţi o să număr minutele”.

Spotul Papya Advertising, lansat la începutul lunii octombrie, a fost inspirat din serialul „The Handmaid’s Tale” („Povestea slujitoarei”), care are la bază romanul omonim al autoarei Margaret Atwood şi în care este descrisă viaţa din Gilead, un stat condus de un regim totalitar ultra-religios, unde femeile sunt folosite pentru a procrea.

 

SPUNE-TI PAREREA