„Şerban Hopîrcă este poliţist din anul 2009, absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca şi, în cei 9 ani de când activează în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a obţinut rezultate foarte bune pentru că pune pasiune în tot ceea ce face.

Face sport de când se ştie. La început a cochetat cu kickboxing-ul, a fost campion zonal la culturism în anul 2008 şi….„s-a oprit la alergat”. Aleargă pentru cauze nobile, aleargă din plăcere, aleargă… la maratoane, la semimaratoane, însă cel mai mult îi plac competiţiile trail-running (alergarea pe potecă). Trail-running-ul îi oferă libertate, îi solicită implicare totală, atenţie, însă peisajele pe care le admiră în timp ce aleargă sunt deosebite.

Una dintre cursele preferate este Thermal trail race ”Peisaje spectaculoase, speciale și păduri uriașe de carpen”

Vorbeşte cu mare drag despre pasiunea lui, motiv pentru care i-a inspirat şi pe alţi poliţişti să alerge împreună cu el, i-a iniţiat, i-a încurajat să se autodepăşească, să participe la competiţii. Împreună cu colegii Bodiu Marian Ciprian şi Moldovan Andrei vor participa la semimaratonul November Run 2018! Le urăm mult succes, unii dintre noi vom fi în galerie!“, a precizat IPJ BN într-un comunicat de presă. 

 

 

SPUNE-TI PAREREA