„Târgul de purici“, amenajat în cortul din zona centrală, va găzdui, începând de astăzi un târg de obiecte pe care le puteți cumpăra la prețuri incredibil de mici. Banii adunați din vânzare vor fi utilizați pentru proiectele caritabile ale Clublui Lyons Bistrița.

Anul acesta, aveți ocazia să cumpărați și articole noi, donate de Velvet SRL și Safeway International din Cluj, magazinul Bossini.

„Multe, multe lucruri care vă pot fi utile acasă, la prețuri extrem de mici, la raioanele de electronice, menaj-gablonțuri-ornamente, articole sportive.
Acum e rândul vizitatorilor să ne ajute să ducem la bun sfârșit cea de a V-a ediție. Vă așteptăm la standurile cu mărfuri diferite, noi sau second hand, fiecare putându-și găsi ceva de trebuință. Vreți o haină nouă la un preț incredibil? Sponsorii noștri Velvet și Rossini au făcut posibil acest lucru. Vreți să iluminați o hală, sau aveți nevoie de scaune pentru o sală de clasă? Da, am primit materialele din Austria. Și… nu vă mai spun mai departe, veniți să vă convingeți!
Vă invit să treceți pe la Târgul de purici….chiar găsiți lucruri drăguțe…. și dacă nu găsiți, puteți dona 2, 5, 10 lei…despre asta este vorba…. Cu câțiva leuți cheltuiți acolo, veți ajuta Clubul Lions în realizarea proiectelor umanitare de anul viitor“, este anunțul organizatorilor.

SPUNE-TI PAREREA