Plutonier Alexandru Sucutărdean se regăseşte în top 10 sportivi ai judeţului nostru, prin participarea la competiţii de culturism şi fitness şi ca urmare a rezultatelor foarte bune obţinute anul acesta: campion naţional şi vicecampion balcanic. (Campionatul Național de Seniori – Culturism, Târgu Mureș, România – locul I la categoria 179 cm – man physique, Campionatul Balcanic – Culturism, Bar, Muntenegru – locul II la categoria 179 cm – man physique, locul I la concursul international de culturism Pro Nutrition Grand Prix 2018, ed. a X a – categoria Men Phisique, Locul I la Mister Physique la concursul Mister & Miss Universe 2018 care a avut loc în localitatea Taranto, Italia în 13 octombrie a.c.)

La finele anului trecut în cadrul Premiilor Municipiului Bistriţa, la categoria Sport, alături de alţi sportivi de la nivel judeţean a fost recompensat ca urmare a reprezentării oraşului în ţară şi în străinătate dar şi a rezultatelor foare bune obţinute pe parcursul anului 2017.

Alexandru a absolvit cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni în anul 2012 şi a fost încadrat la Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, acum cinci ani.

“Pentru a ajunge la performanţă ai nevoie de multă ambiţie, perseverenţă, de un program alimentar adecvat şi mai ales multă muncă în sala de antrenament” a declarat plutonierul.

Alexandru merge la sală zilnic, iar înaintea unui concurs important chiar de două ori pe zi.

SPUNE-TI PAREREA